Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Piesa „Yom Kippur” se joacă duminică pe scena Casei de Cultură
Teatrul de Nord Satu Mare  - Marti, 13 Mai 2014

Secția română a Teatrului de Nord vă invită duminică 18 mai, ora 19.00, la spectacolul Yom Kippur de Hanna Azoulay Hasfari.


Regia artistică și scenografia: Eugen Gyemant. Distribuția: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Alina Negrău, Carmen Frățilă, Rora Demeter.

Spectacolul are loc pe scena sălii mari a Casei de Cultură. Preț bilet: 18 lei pentru aduți; 12 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se găsesc la Agenția teatrală (în fiecare zi de la ora 10.00 la 17.00) și la Casa de Cultură (cu o oră înainte de spectacol).

Piesa autoarei israeliene Hanna Azoulay-Hasfari este o confruntare între patru personalități pasionale, patru surori pe care dispariția bruscă a mamei lor le aduce din nou împreună, după cincisprezece ani în care lucrurile nespuse dintre ele le-au făcut să se îndepărteze. O sărbătoare a ispășirii, a judecății și a iertării le obligă să își regăsească una în cealaltă rădăcinile pierdute și, în ciuda temperamentului lor mediteranean, să se împace în primul rând cu propria identitate și să se accepte pe ele însele, așa cum se văd oglindite în celelalte.” (Eugen Gyemant)

1175 vizite
Distribuie pe